Beschrijving:

In deze landelijke keuken werd rond het fornuis een klassieke dampkapmantel gecreëerd. Het rustieke karakter van de keuken wordt benadrukt door de bijpassende toestellen. Het werkblad is vervaardigd van composiet (type Belgian Blue). De keuzes van materiaal en kleur resulteren in een karaktervolle keuken vol licht. In de achterzijde van de kolomkasten is een haard geïntegreerd die uitkomt in de woonkamer.

WoningBornem Beschrijving:

Wij creëerden een landelijke keuken met moderne toetsen voor een privéwoning te Bornem.

Als werkblad werd gekozen voor een massieve, geöliede eiken tablet. Bovenaan werd over de ganse lengte LED-verlichting geïntegreerd.

De wand kreeg een achtergrond van zwarte bordverf. Daarop kunnen met krijt kunstwerken en kattebelletjes worden aangebracht.

WoningBornem Beschrijving:

Deze woning te Dendermonde werd volledig gerenoveerd en vervolgens ingericht door Riemslagh Solutions. Doorheen de woning komen dezelfde kleuren terug: wit, eik en af en toe een toets donkergrijs.

We plaatsten onder meer een ruime keuken en verzorgden in de woonkamer een tv-meubel en bibliotheekkasten die een schuifwand naar de bureauruimte flankeren. Doorheen de woning worden kasten geïntegreerd, zoals een dressing in de master bedroom en extra opbergruimte op de zolderverdieping. 

Hou deze pagina in de gaten, want binnenkort wordt ze aangevuld met foto's van de bureau en de badkamer!

WoningDendermonde Beschrijving:

Na een grondige renovatie van deze hoeve werd het interieur verzorgd door Riemslagh Solutions. Zowel de woonkamer als de ontspanningsruimte kregen een moderne maar warme look. In het hele ontwerp werd er rekening mee gehouden dat de woning kon baden in het licht. Ook de badkamer - met ingebouwde sauna - werd volledig vernieuwd. En natuurlijk werd de woning voorzien van voldoende kasten. 

WoningSint-Amands Beschrijving:

Een verouderd appartementsgebouw aan de kust werd grondig gerenoveerd. Riemslagh Solutions stond in voor de volledige inrichting. 

Er werd gekozen voor een modern en licht interieur, onderverdeeld door een donkere scheidingswand met ingewerkte kasten en deuren. Het appartement bevat een open salon en eetruimte met aangrenzende keuken. Verder werden ook twee slaapkamers, de badkamer en een gastenbadkamer ingericht. In het hele appartement werd een coherente stijl gehanteerd. 

WoningKnokke Beschrijving:

Deze woonkamer van een gerenoveerde, rustieke woning kreeg een heel nieuw effect door deze moderne wandkast met boekenrek. Het glanzende effect werd bekomen door het gebruik van hoogwaardig, gelakt materiaal. Voor dit project werd samengewerkt met een interieurarchitect die ook de rest van de woning een volledig nieuwe look gaf. 

WoningBornem